wildan kamil
do what we can do !
wildan kamil
+
cjwho:

House Riihi, Alajärvi, Finland by OOPEAA | via

The building is located in Alajärvi, a small village in eastern Ostrobothnia in Finland, in a valley-like area next to a small island of forest on the side of a farm field.

It was commissioned by a family of an entrepreneur father, an artist mother and two sons, who needed a house with spaces to live in accompanied with spaces for their hobbies and a studio to serve as an atelier.

The house blends in with the surrounding landscape through its shape and materials. The composition subtly recalls the feeling of a traditional Finnish farm, in which wooden cottages were arranged so as to form a protected inner courtyard with the buildings facing the courtyard. In this case, the three buildings, the house, the atelier and the garage, give shape to an intimate garden, creating an optimal microclimate around the house by minimizing the impact of the northerly winds blowing in the valley.

Photography: Jussi Tiainen

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

House Riihi, Alajärvi, Finland by OOPEAA | via

The building is located in Alajärvi, a small village in eastern Ostrobothnia in Finland, in a valley-like area next to a small island of forest on the side of a farm field.

It was commissioned by a family of an entrepreneur father, an artist mother and two sons, who needed a house with spaces to live in accompanied with spaces for their hobbies and a studio to serve as an atelier.

The house blends in with the surrounding landscape through its shape and materials. The composition subtly recalls the feeling of a traditional Finnish farm, in which wooden cottages were arranged so as to form a protected inner courtyard with the buildings facing the courtyard. In this case, the three buildings, the house, the atelier and the garage, give shape to an intimate garden, creating an optimal microclimate around the house by minimizing the impact of the northerly winds blowing in the valley.

Photography: Jussi Tiainen

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

House Riihi, Alajärvi, Finland by OOPEAA | via

The building is located in Alajärvi, a small village in eastern Ostrobothnia in Finland, in a valley-like area next to a small island of forest on the side of a farm field.

It was commissioned by a family of an entrepreneur father, an artist mother and two sons, who needed a house with spaces to live in accompanied with spaces for their hobbies and a studio to serve as an atelier.

The house blends in with the surrounding landscape through its shape and materials. The composition subtly recalls the feeling of a traditional Finnish farm, in which wooden cottages were arranged so as to form a protected inner courtyard with the buildings facing the courtyard. In this case, the three buildings, the house, the atelier and the garage, give shape to an intimate garden, creating an optimal microclimate around the house by minimizing the impact of the northerly winds blowing in the valley.

Photography: Jussi Tiainen

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

House Riihi, Alajärvi, Finland by OOPEAA | via

The building is located in Alajärvi, a small village in eastern Ostrobothnia in Finland, in a valley-like area next to a small island of forest on the side of a farm field.

It was commissioned by a family of an entrepreneur father, an artist mother and two sons, who needed a house with spaces to live in accompanied with spaces for their hobbies and a studio to serve as an atelier.

The house blends in with the surrounding landscape through its shape and materials. The composition subtly recalls the feeling of a traditional Finnish farm, in which wooden cottages were arranged so as to form a protected inner courtyard with the buildings facing the courtyard. In this case, the three buildings, the house, the atelier and the garage, give shape to an intimate garden, creating an optimal microclimate around the house by minimizing the impact of the northerly winds blowing in the valley.

Photography: Jussi Tiainen

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

House Riihi, Alajärvi, Finland by OOPEAA | via

The building is located in Alajärvi, a small village in eastern Ostrobothnia in Finland, in a valley-like area next to a small island of forest on the side of a farm field.

It was commissioned by a family of an entrepreneur father, an artist mother and two sons, who needed a house with spaces to live in accompanied with spaces for their hobbies and a studio to serve as an atelier.

The house blends in with the surrounding landscape through its shape and materials. The composition subtly recalls the feeling of a traditional Finnish farm, in which wooden cottages were arranged so as to form a protected inner courtyard with the buildings facing the courtyard. In this case, the three buildings, the house, the atelier and the garage, give shape to an intimate garden, creating an optimal microclimate around the house by minimizing the impact of the northerly winds blowing in the valley.

Photography: Jussi Tiainen

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

House Riihi, Alajärvi, Finland by OOPEAA | via

The building is located in Alajärvi, a small village in eastern Ostrobothnia in Finland, in a valley-like area next to a small island of forest on the side of a farm field.

It was commissioned by a family of an entrepreneur father, an artist mother and two sons, who needed a house with spaces to live in accompanied with spaces for their hobbies and a studio to serve as an atelier.

The house blends in with the surrounding landscape through its shape and materials. The composition subtly recalls the feeling of a traditional Finnish farm, in which wooden cottages were arranged so as to form a protected inner courtyard with the buildings facing the courtyard. In this case, the three buildings, the house, the atelier and the garage, give shape to an intimate garden, creating an optimal microclimate around the house by minimizing the impact of the northerly winds blowing in the valley.

Photography: Jussi Tiainen

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
+
subtilitas:

Mount Fuji Architects Studio - Treehouse, Tokyo 2009. Via, photos (C) Ken’ichi Suzuki.
subtilitas:

Mount Fuji Architects Studio - Treehouse, Tokyo 2009. Via, photos (C) Ken’ichi Suzuki.
subtilitas:

Mount Fuji Architects Studio - Treehouse, Tokyo 2009. Via, photos (C) Ken’ichi Suzuki.
subtilitas:

Mount Fuji Architects Studio - Treehouse, Tokyo 2009. Via, photos (C) Ken’ichi Suzuki.
subtilitas:

Mount Fuji Architects Studio - Treehouse, Tokyo 2009. Via, photos (C) Ken’ichi Suzuki.
+
+
subtilitas:

International Royal Architecture - ISM hut, Isumi 2012. Photos (C) Nobuaki Nakagawa.
subtilitas:

International Royal Architecture - ISM hut, Isumi 2012. Photos (C) Nobuaki Nakagawa.
subtilitas:

International Royal Architecture - ISM hut, Isumi 2012. Photos (C) Nobuaki Nakagawa.
subtilitas:

International Royal Architecture - ISM hut, Isumi 2012. Photos (C) Nobuaki Nakagawa.
+
+
homelimag:

Kogakuin University Boxing Club by FT Architecture
via Homeli.co.uk ~ { Facebook | Twitter | Tumblr }
homelimag:

Kogakuin University Boxing Club by FT Architecture
via Homeli.co.uk ~ { Facebook | Twitter | Tumblr }
homelimag:

Kogakuin University Boxing Club by FT Architecture
via Homeli.co.uk ~ { Facebook | Twitter | Tumblr }
homelimag:

Kogakuin University Boxing Club by FT Architecture
via Homeli.co.uk ~ { Facebook | Twitter | Tumblr }
homelimag:

Kogakuin University Boxing Club by FT Architecture
via Homeli.co.uk ~ { Facebook | Twitter | Tumblr }
+
+
wildwillyswoodshop:

Pergola built in a backyard in bedstuy, Brooklyn.
+
aaronbrimhall:

babe
INSTAGRAM: @aaronbhall @salomebhall
+
cafe2go:

hookieco:

#enjoythegood sunday!

super clean !